Kids met EDS/HSD

Sinds 26-11-2017 hebben wij de eerste Facebookgroep voor kinderen met EDS/HSD (voorheen HMS) vanaf 13 jaar en ouder.

Op deze groep zal ik voorlopig beheerder zijn zodat ik een ‘oogje’ in het zeil kan houden, uiteraard informatie kan plaatsen en delen voor deze groep en af en toe gooi ik er een onderwerp in om het gesprek op gang te krijgen en/of het ijs te breken.

De groep is te bereiken via onderstaande link:

Kids met EDS/HSD

Het is een besloten groep voor kinderen van 13 jaar en ouder. Iedereen kan de groep vinden en zien wie er lid is, maar alleen leden kunnen de inhoud lezen!!

De groep is voor kinderen en niet voor de ouders, ouders kunnen via mij meer informatie vragen over deze groep, maar het is de bedoeling dat kinderen op hun manier met lotgenootjes kunnen communiceren en dingen/ervaringen delen.

Run for EDSVoor kinderen van 10 tot 13 jaar (dus 10, 11 en 12 jaar) zal ik een database bij gaan houden waarbij zij zich op kunnen geven via onderstaand contactformulier. Ik zal dan in overleg met de ouders kijken of er een leuke ‘match’ is met leeftijdgenootjes zodat zij mailcontact kunnen wisselen oid.

Het contactformulier plaats ik hieronder en daarbij vraag ik om het mailadres van het desbetreffende kind EN een mailadres van 1 van de ouders, dit in verband met de  veiligheid!